Att hyra Fabriken

Grundhyran gäller festsalen med möbler, och tillgång till scenen med en professionell ljus- & ljudanläggning. Här har man möjlighet att själv hålla baren, både till maten och senare – och på så sätt komma undan betydligt billigare än med restaurangpriser. Man får egen nyckel till lokalen och sköter själv låsning och larm. Läget, utan grannar, gör att man håller igång sitt kalas tills man är nöjd. Lokalen kan ta upp till 150 personer vid dukade bord.

Maten

Jöstas Kök finns i huset, en fantastisk kock som bland annat trakterat kungafamiljen. Naturligtvis är han öppen för förslag och kan anpassa sig till de allra flesta plånböcker. Observera att det i hans priser alltid ingår porslin, bestick och glas, samt personal som tar hand om servering, avdukning och disk.
OBS! Tillgång till köket ingår ej i grundhyran.

För att få ett begrepp om vad Jösta kan åstadkomma, kolla in hans webbplats:
www.jostaskok.se/menyer.html

Fangelset

Boende

Vill du bo i historisk miljö så är Hotell Gamla fängelset ett mycket trevligt val. Det ligger oxå vid älven och bara 3,5km från Fabriken

Städning

Man hyr från 12.00 till 09.00 nästa dag. Hyresgästen tar vanligtvis hand om grovstädningen, dvs. tar undan alla sopor och löst skräp, sopar golven och ställer upp stolarna på borden. Men man kan givetvis köpa helstädning och vara arbetsbefriad dagen efter.

Kommunikation

Lokalbuss Nr 5 , Holmsundsbussen eller Taxi - vår adress är Tegelbruksvägen 12, 907 42 Umeå.

Har ni frågor

– hör gärna av er igen per telefon eller e-post.


Erik Klingberg
070-225 12 23

Här ligger Fabriken:


Visa större karta